Telefon
WhatsApp
Dünya Optik Keşan görkemli bir açılışla hizmete girdi

Uzun yıllardır optik sektöründe hizmet veren ve Trakya’nın birçok yerinde şubeleri bulunan Çağırtekin Grup, Keşan’a ikinci şubesini Dünya Optik olarak açtı.

İsmet İnönü Caddesi’ndeki mağazasında görkemli bir açılış töreniyle hizmete giren Dünya Optik Mağazası, Çağırtekin Grup’un 11. şubesi olarak faaliyetine başladı.

Trakya’nın çeşitli şehirlerinden çok sayıda davetlinin yoğun katılım gösterdiği açılış töreninde, Keşan Belediye Başkanı Mustafa Helvacıoğlu, Keşan Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Şapçı, AK Parti Keşan İlçe Başkanı Gürcan Kılınç, AK Parti Teşkilat Başkanı Adnan Vural, AK Parti Uzunköprü İlçe Başkanı Önder Kuruşar, AK Parti Uzunköprü İlçe Kadın Kolları Başkanı Havva Keleş, AK Parti Uzunköprü İlçe Gençlik Kolları Başkanı Aygün Gümüş, Uzunköprü Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İsmail Akalın, Uzunköprü Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Üyesi Onur Özçelikçi, iş insanları, sektör temsilcileri, davetliler ve Keşan halkı yer aldı.

ÇAĞIRTEKİN: “TRAKYA’NIN EN ÇOK ZİNCİR MAĞAZASI OLAN MARKASIYIZ”

Açılış töreninde konuşan Çağırtekin Grup Başkanı Mutlu Çağırtekin, gözlük ve optik sektöründe Trakya’nın en çok zincir mağazası bulunan markası olduklarını belirterek, gösterilen yoğun ilgiye teşekkür etti.

ŞAPÇI: “SÜREKLİ YENİLENİYOR VE GÜÇLENİYOR”

Keşan Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Şapçı ise Dünya Optik’in açılışının hayırlı olmasını dileyerek; “Mağazalaşarak, yeni şubelerle büyüyen Çağrıtekin Grubu’na hayırlı olsun diliyorum. Yenilenerek, büyüyüp güçlenen ve sürekli, trendleri takip ettikleri için şahsım adına teşekkür ederim” dedi.

HELVACIOĞLU: “KEŞAN MARKALARIYLA BÜYÜYOR”

Dünya Optik’in açılış töreninde konuşan Keşan Belediye Başkanı Mustafa Helvacıoğlu da “Mutlu kardeşimiz Keşan’a alışık, yeni değil. Güzel bir şube daha kazandırdı Keşan’a, ikinci mağazasını açtı, istihdam sağlıyor. Bize düşen görev, bu markalarımızı korumak ve kullanmak. Keşan markalarıyla büyüyor. Mutlu Çağırtekin kardeşimizi ve ekibini kutluyorum” dedi.

Yüzlerce vatandaşın çok yoğun bir ilgi gösterdiği Dünya Optik Mağazası açılışına gelenlere hediyeler ve ikramlar sunulurken, açılış törenine Trakya’nın hemen her yerinden çok sayıda çiçek ve çelenkler gönderildi.

Mutlu Çağırtekin, Ünal Çağırtekin, Ersin Çağırtekin, Deniz Çağırtekin ve Kutlu Çağırtekin; Dünya Optik’in açılışına katılan tüm misafirlere ve ilgi gösteren Keşan halkına teşekkürlerini ilettiler.

Biz de TheKeşan olarak Çağırtekin Ailesi’ne ve Dünya Optik Keşan Mağazası’na bereketli kazançlar dileriz.

dunyaoptikiki

dunyaoptikuc

dunyaoptikdort

dunyaoptikbes

dunyaoptikalti

dunyaoptikyedi

dunyaoptiksekiz

dunyaoptikdokuz

dunyaoptikon

dunyaoptikonbir

Haber Yazı Detay Alt Kısım Reklam Alanı 728x90

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!