Telefon
WhatsApp
Ezgi’nin Butiği, 2. şubesiyle Kunduracılar Çarşısı’nda

 İş İnsanı Hesna Ezgi Özgül Çepil tarafından hazırlanan Ezgi’nin Butiği, dün gerçekleştirilen törenle ikinci şubesini Kunduracılar Çarşısı’nda açtı. Çok sayıda davetlinin yer aldığı törende açılış kurdelesini kesen Keşan Belediye Başkan Vekili Nehir Gergin, Ezgi’nin Butiği’ne hayırlı olsun dileklerini sunarken; “Buradaki dükkân 4 kuşaktır aynı ailede büyükbabadan en son Ezgi hanıma kadar geldi. Bu çok değerli. Mustafa Özgül abimiz yıllarca Keşanlılar’a hizmet verdi. Şimdi kızı Ezgi Hanım da aynı yere çok güzel bir mağaza kurdu. Kendisine iş hayatında başarılar diliyorum” dedi.

Törende Keşan Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Şapçı da bir konuşma yaparak Hesna Ezgi Özgül Çepil’i yeni şubesinin açılışı nedeniyle tebrik etti. Keşan Tuhafiyeciler Manifaturacılar Odası Başkanı Hasan Kocaman ise H. Ezgi Özgül Çepil’i kutlayarak, oda üyesi olmasından dolayı gururlu olduklarını ifade etti. Törende son olarak konuşan Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Keşan İlçe Başkanı Anıl ÇakırH. Ezgi Özgül Çepil’in bir cumhuriyet kadını olarak her zaman yükseleceğini kaydederek, iş hayatında başarılar diledi.  

Ezgi’nin Butiği şube açılışına ayrıca Beyendik Belediye Başkanı Muhammet Örnek, Yenimuhacir Belediye Başkanı Mustafa Türker, İl Genel Meclisi üyeleri, Keşan Belediye Meclisi üyeleri, CHP Keşan İlçe ve İl Yönetim Kurulu üyeleri, Keşan TSO Yönetim Kurulu ve Meclis üyeleri, Keşan Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Necmettin Kaymaz, Keşan Ziraat Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Şen ile vatandaşlar katıldı. The Keşan olarak Hesna Ezgi Özgül Çepil’e iş hayatında başarılar dileriz.

ezgiacılıs

 

Haber Yazı Detay Alt Kısım Reklam Alanı 728x90

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!