Telefon
WhatsApp
Keşanlı Akademisyen Doç. Dr. M. Deniz Dindar’ın kitabı yayınlandı

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi Rekreasyon Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Mustafa Deniz Dindar’ın “Rol Model Beden Eğitimi Öğretmeni” isimli kitabı yayınlandı.

Beden eğitimi öğretmenlerinin kişisel ve akademik gelişimde katkı sunan; oyun, fiziksel aktivite, beden eğitimi ve sporun önemine literatür incelemesinin yanı sıra yaşanmış gerçek olaylar ile örneklemelerin yer aldığı kitabın editörlüğünü Doç. Dr. Özdemir Atar yaptı.

SACİDE ÖKTEN VE ALİ ÖKTEN’E İTHAF EDİLDİ

Aslen Keşanlı olan Doç. Dr. Mustafa Deniz Dindar, hazırladığı çalışmanın ön sözünde Keşan’da görev yapan ve yüzlerce öğrenci yetiştiren beden eğitimi öğretmenleri Sacide Ökten ve Ali Ökten’e özel yer ayırdı.  Doç Dr. Dindar, kitabın ön sözünde; “Beden eğitimi dersi ve öğretmenleri birçok öğrenciye rol model olmuştur. En güzel örneği olarak bizlere tüm yaşamımızda katkı sunmuş ve kıymetli destekleri ile bu esere ilham olan Beden Eğitimi Öğretmeni Sacide Ökten ve Beden Eğitimi Öğretmeni Ali Ökten’e sonsuz teşekkürlerimiz ile ithaf olunur. İyi ki varsınız. Saygı ve hürmetlerimizle” ifadelerine yer verdi.

DOÇ. DR. MUSTAFA DENİZ DİNDAR KİMDİR?

Doç. Dr. Mustafa Deniz Dindar, 1981 yılında Keşan’da doğdu. Lisans eğitimini 2003 yılında Trakya Üniversitesi, Beden Eğitimi ve Spor Yüksek Okulu, Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği Bölümünde, Yüksek Lisans eğitimini 2008 yılında Trakya Üniversitesi, Sağlık Bilimleri Enstitüsü, Beden Eğitimi ve Spor Anabilim Dalı’nda, Doktora eğitimini ise 2018 yılında Trakya Üniversitesi, Sosyal Bilimler Enstitüsü, İşletme Anabilim Dalı’nda tamamladı. “Spor Aktivitelerine Katılan ve Katılmayan Şirket Çalışanlarının Yaşam Kalitesinin, Örgütsel Bağlılık ve İş Performansına Etkisi Basketbol Şirketler Ligi Örneği” konusunda yaptığı tez çalışması ile doktor unvanını aldı. 2009 yılında Trakya Üniversitesi, Kırkpınar Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu’nda akademik hayatına başladı. 2018 yılında Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi, Spor Bilimleri Fakültesi, Rekreasyon Bölümü’ ne Dr. Öğretim Üyesi olarak göreve atanan Dr. Dindar, 2022 yılından itibaren aynı bölümde Doçent Dr. olarak görev yapmaktadır. Spor Yönetimi, Hentbol ve Rekreasyon konularında akademik çalışmaları mevcuttur.

Doç. Dr. Dindar, ayrıca 2015 senesinde Trakya Üniversitesi erkek hentbol takımı ile Ünilig Türkiye üçüncülüğü, yine 2017 sayesinde Trakya Üniversitesi kadın hentbol takımıyla üniversiteler Türkiye şampiyonluğu ve 2018 yılında yine kadınlar takımıyla 2018 yılında Türkiye ikinciliği kazanmıştır. Bunların yanı sıra Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi’nde Dekan yardımcısı olarak Sporları Fakültesi’nde görevine devam ediyor. Doç. Dr. Dindar, aynı zamanda Türkiye Hentbol Federasyonu Plaj Hentbol Kurul Başkanı’dır.

KİTABINI MEHMET AYTAÇ İÇİN İMZALADI

Öte yandan Doç. Dr. Mustafa Deniz Dindar, Rol Model Beden Eğitimi Öğretmeni isimli kitabını, Medya Keşan Gazetesi Haber Editörü Mehmet Aytaç için imzalayarak; “Keşan’da spora destek vermiş, yerel kalkınmaya emek harcamış, kıymetli Mehmet Aytaç arkadaşıma ortak çalışmalarda birlikte olmak dileği ile…” notuyla kendisine hediye etti. Aytaç, Doç. Dr. Dindar’ı tebrik ederek; “Değerli arkadaşım Doç. Dr. Mustafa Deniz Dindar’ı başarılarından dolayı kutluyorum. Kendisiyle bir Keşanlı olarak gurur duyuyor ve başarılarının devamı diliyorum. Kendisiyle birlikte topluma faydalı çalışmalar yapmak için her zaman hazırım” dedi.

Doç. Dr. Mustafa Deniz Dindar’ın kitabı, İstanbul Efe Akademi Yayınları’ndan temin edilebiliyor.

mdenizdindarkitap (1)

Haber Yazı Detay Alt Kısım Reklam Alanı 728x90

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!