Telefon
WhatsApp
Trakya Ensemble ve Flüt Virtüözü Şefika Kutluer’den muhteşem iki konser

Yurt içi ve yurt dışında sahne aldığı tüm organizasyonlarda büyük bir hayranlık uyandıran Trakya Ensemble üyeleri, "Sihirli Flüt" lakaplı Türk Flüt Virtüözü Şefika Kutluer ile birlikte iki önemli konsere imza attı.

Trakya Üniversitesi Rektör Yardımcısı ve Devlet Konservatuvarı Müdürü Prof. Ahmet Hamdi Zafer, Doç. Musa Eren İşkodralı, Doç. Sela Can Dökmeci, Dr. Öğr. Üyesi Mustafa Kurt, Arş. Gör. Gizem Alkan ile Göknur Bilgin ve Batuhan Kaymaz’dan oluşan Trakya Ensemble ile "Sihirli Flüt" lakaplı Türk Flüt Virtüözü Şefika Kutluer tarafından Sultan II. Bayezid Külliyesi Trakya Üniversitesi Sağlık Müzesi’nde ve Devlet Konservatuvarı Sanat, Eğitim ve Gösteri Merkezi’nde muhteşem birer konser gerçekleştirildi.

Sanatseverler; yüzyıllar boyunca müzikle tedavinin yapıldığı, eşsiz akustiği ve muhteşem atmosferi ile Sağlık Müzesi’nde harika bir konser dinleme şansı buldu.

Devlet Konservatuarı’nda gerçekleştirilen konserde Trakya Ensemble ve Şefika Kutluer, sanatseverlere unutulmaz bir gece yaşattılar. Vivaldi’nin eserlerinin seslendirildiği konserde sanatseverlere müzik ziyafeti sunuldu. Şefika Kutluer’in sihirli flütünden çıkan ezgiler sanatseverler tarafından beğeniyle dinlendi. Devlet Konservatuvarında gerçekleştirilen konserin sonunda sanatçılara Rektör Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu tarafından çiçek takdim edildi.

Trakya Ensemble ve Flüt Virtüözü 1

Haber Yazı Detay Alt Kısım Reklam Alanı 728x90

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!