Telefon
WhatsApp
Yeni yılın ilk hediyesi doğa için olsun

WWF-Türkiye (Doğal Hayatı Koruma Vakfı), yeni yılda hem sevdiklerine hem de doğaya anlamlı bir armağan bırakmak isteyen herkesi ‘Evlat Edinme' programına davet ediyor. Evlat Edinme programıyla panda, yunus, kaplan gibi tehlike altındaki bir türü sembolik olarak evlat edinerek WWF-Türkiye'nin doğa koruma çalışmalarına destek olabilir ve sevdiklerinize etkisi nesiller boyu sürecek bir hediye verebilirsiniz.

WWF-Türkiye doğayla uyumlu yaşam alanları ve sürdürülebilir bir 2024 yılı hayal eden herkesi “Evlat Edinme” programına çağırıyor. Sevdiklerine tüketim kültürünün ötesinde, etkisi nesiller boyu sürecek bir armağan vermek isteyenler için anlamlı bir alternatife dönüşen “Evlat Edinme” programıyla sembolik bir tür evlat edinilerek, tehlike altındaki hayvan türlerinin korunmasına destek olunuyor.

Vakfın Evlat Edinme Programı kapsamında sahiplenebilecek türler arasında panda, yunus, kaplan, deniz kaplumbağası, kutup ayısı, koala, büyük beyaz köpekbalığı, imparator penguen, fil, orangutan, saz kedisi, turna bulunuyor. Bağış tutarlarına göre de e-sertifika, bilgi kitapçığı, isme özel basılı sertifika, ekilebilir tohumlu kağıttan oluşan kartpostallar, turna ve saz kedisi için bez çanta, diğer türler için peluş oyuncak, kır çiçeği tohum topu gibi çeşitli hediyeler de sunulan programa yapılan bağışlarla, WWF-Türkiye'nin tür koruma çalışmalarına katkı sağlanabiliyor.

Afetler ve büyük kayıplarla başlayan 2023'ü geride bırakırken iklim krizine dayanıklı, doğayla uyumlu ve sürdürülebilir yeni yılın birlikte mümkün olduğunu hatırlatan WWF-Türkiye; doğal yaşam alanlarını, yaban hayatını, havasını, suyunu, denizini, toprağını birlikte korumaya çağırıyor.

Haber Yazı Detay Alt Kısım Reklam Alanı 728x90

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!