Telefon
WhatsApp
Zerlanis Tur’un açılış töreni gerçekleştirildi

Ortak iki girişimci iş insanı Cumhur Bozkurt ve Ahmet Kahvecioğlu tarafından hazırlanan Zerlanis Tur Şirketi’nin açılışı bugün gerçekleştirildi. Eski belediye alanı yanında bulunan Emek İş Merkezi’nde düzenlenen açılış kurdelesini Keşan Belediye Başkanı Mustafa Helvacıoğlu, Keşan Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Şapçı, Keşan Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Mahmut Demirkan, Keşan Lokantacı Kahveci ve Otelciler Odası Başkan Vekili Hüzeyir Ergin ve Keşan Dülgerler İnşaat Sanatkârları Elektrik Tesisatçıları Esnaf Odası Başkanı Eruğrul İlman kesti.

Açılış törenine katılan davetlilere teşekkür eden Ahmet Kahvecioğlu, her şeyin güzel olmasını dilediğini söyledi. Kahvecioğlu’dan sonra konuşan Keşan TSO Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Şapçı da, Zerlanis Tur’a hayırlı olsun dileklerini sunarak; “Baktığımızda her iki arkadaşımız da bu sektörün profesyonel olarak içindeydiler. Bu sektörün gelişmesi için de risk alarak işletme açtılar. Kendilerine bölgemize katkılarından dolayı teşekkür ederiz” dedi.

Daha sonra söz alan Keşan Belediye Başkanı Mustafa Helvacıoğlu da hayırlı olsun dileklerini ileterek; “Bugün iki genç girişimci kardeşimizin ortaklık kültürüyle kurmuş oldukları bu şirketin muvaffak olmasını diliyorum. Trakya’da bu kadar fazla turizm merkezi olan, gezdiren, götüren, vizyon açan, ufuk getiren, iş ve turizm seyahati düzenleyen yer yok. Keşan’ın gelişimi için hep birlikte canla başla çalışmak zorundayız. Başka şansımız yok. Yarışın içinde küme düşmemek için elimizden geleni yapmak zorundayız. Yenilen olma, yenilen diye bir tabirim vardır benim. Yenilenmezsek, kendimizi geliştirmezsek, vitrinimizi, aklımızı, mağazamızı, kapımızı değiştirmezsek küme düşecek kadar acımasız bir piyasanın içindeyiz. O yüzden tek başına olmuyorsa bile bir ve beraber olmak zorundayız. Zerlanis Tur da bu birliktelikle iki kardeşimizin mayadan gelmeleri bir artı. Kendilerine ve bölgemize hayırlı olmasını diliyorum” şeklinde konuştu. Konuşmaların ardından kurdele kesimi gerçekleştirildi. TheKeşan olarak Zerlanis Tur’a iş hayatında başarılar dileriz.

WhatsApp Image 2023-08-18 at 11-16-04

 

Haber Yazı Detay Alt Kısım Reklam Alanı 728x90

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!